Uudised

Firmauudised

Tööstuslik õhkjahutusega vesijahuti17 2024-04

Tööstuslik õhkjahutusega vesijahuti

Blueway Company keskendub veejahuti ja soojuspumba toodete tootmisele ja eksportimisele välismaale. Blueway on lõpetanud soojustagastusfunktsiooniga 100HP õhkjahutusega kerijahuti kohandatud tellimuse, mis on läbinud BV kolmanda osapoole välikontrolli.
Hotell Shangri-La Putian17 2024-04

Hotell Shangri-La Putian

Hotell Shangri-La Putian asub Hiinas Fujianis, mis on linnavalitsuse, Putiani muuseumi ja Putiani ülikooli kõrval ning asub Shouxi pargi lähedal, kust avaneb elegantne ja ajalooline maaliline vaade. Hotellis on 1200 ruutmeetri suurune sammasteta suur ballisaal, kus on kaasaegne disain ja tipptasemel audiovisuaalsed seadmed, mis vastavad erinevate sotsiaalsete ja äriürituste vajadustele.
Guizhou Wengan kuumaveeallika kuurordi hotell17 2024-04

Guizhou Wengan kuumaveeallika kuurordi hotell

Wengan Hot Spring Resort Hotel asub Caotangis, Hiinas Guizhous. Hotell on maalilise ilu ja puhta värske õhuga ning on varustatud erinevate kuumaveeallikatega, mis pakuvad avalikkusele puhketeenuseid, mis panevad turistid keskenduma lõõgastumistundele kehast kuni kehani. süda. Selleks, et tagada igapäevane sooja vee kasutamine hotellis aastaringselt, võtab see kasutusele enam kui 20 komplekti Blueway õhuallikaga kaubanduslikku kuuma vee soojuspumpa ja veeallika kõrge temperatuuriga soojuspumpa, millel on energiasäästlik ja lihtne töö, mugav paigaldus ja madal hooldus.
Yunnani Lufengi dinosauruste org17 2024-04

Yunnani Lufengi dinosauruste org

LuFeng Dinosaur National Geological Park asub Hiinas Yunanis, mis on maailmatasemel dinosauruste fossiilide maetud varemed, mis on ehitatud riikliku AAAAA turismistandardi alusel. Ja seal on dinosauruste org, mis on varustatud erinevate kuumaveeallikatega, kus külastajad saavad teha teadusuuringuid, tutvuda vaatamisväärsustega ja nautida vaba aja veetmise teenuseid. Kuumaveeallika mugava toimimise tagamiseks aastaringselt kasutab see Blueway õhk-vesi soojuspumpa, sealhulgas umbes 20 komplekti kaubanduslikku kuuma vee soojuspumpa ja 30 komplekti kõrge temperatuuriga soojuspumpa.
X
Reject Accept